Un hoț împușcă o bunică în casă: nepotul de 12 ani deschide focul și-l ucide

Un băiat de 12 ani a împușcat mortal un hoț care a intrat în casă pentru a fura de la bunica sa . S-a întâmplat în Goldsboro , Carolina de Nord ( SUA ), sâmbătă în jurul orei 01:00. Doi tâlhari au pătruns în locuința lui Linda Ellis , o femeie în vârstă de 63 de ani , împușcând-o în picior. Nepotul victimei, un băiat de 12 ani, l-a împușcat pe unul dintre cei doi tâlhari, un tânăr de 19 ani pe nume Khalil Herring , care a fost găsit la câteva străzi distanță fără viață.

Citește și Îngrozitor, a găsit în sicriu două păpuși în loc de gemenii nou născuți: femeia mințise privind sarcina

Femeia este internată în spital, dar starea ei ar fi bună. Celălalt tâlhar, a fugit pierzându-și urmele. Poliția locală a anunțat că investighează cazul, dar nu a deschis nicio procedură împotriva tânărului de 12 ani care ar fi acționat în „autoapărare”.

Detaliile personale ale băiatului nu au fost dezvăluite, dar gestul său a fost considerat ca „eroic” în comunitatea din Goldsboro, unde bunica este bine cunoscută și iubită de toată lumea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.