Un grup de maimuțe au furat testele de Coronavirus de la Colegiul Medical din Meerut: posibilă infcție

Un grup de maimuțe au furat testele de Coronavirus.  Un accident care putem să spunem că este cel puțin bizar , dar potențial foarte periculos. Incidentul a avut loc la Colegiul Medical din Meerut, capitala statului Uttar Pradesh, din nordul Indiei, vineri 29 mai. Un grup de maimuțe au atacat un asistent de laborator, care transporta probele pentru testare de la pacienți potențial infectați cu coronavirus.

Pe baza unei reconstrucții inițiale a faptelor, maimuțele au „atacat” tehnicianul de laborator crezând că în geantă se aflau alimente.  Animalele au luat probele de sânge de la patru pacienți COVID-19 sub tratament. O maimuță ar fi spart un eșantion, în timp ce alta, după ce s-a urcat în copac, a fost văzută mestecând epurubeta  în care se aflau probe pentru testul coronavirus.

Găinile cu ouă verzi, fenomenul ciudat la o fermă din India

Cea mai mare teamă este că maimuțele pot acționa ca vehicul și pot transporta virusul în zone dens populate. Un videoclip al evenimentului a fost distribuit pe rețelele de socializare, provocând teamă printre locuitrpi îngrijorați de răspândirea virusului.

Autoritățile locale au confirmat faptul și au deschis că o anchetă.  Medicii au colectat probele din nou, dar  cu toate acestea rezultatul testului  este încă cunoscut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.