Un fotbalist și-a sufocat în spital fiul de 5 ani : ” Nu l-am iubit niciodată”

Și-a sufocat copilul de 5 ani afect de coronavirus cu o pernă pentru că nu-l iubea . Aceasta a fost mărturisirea șocantă a fotbalistului turc Cevher Toktaș  în vârstă de 32 de ani, care s-a predat poliției pe 4 mai după ce l-a ucis pe micuțul Karim , în urmă cu 11 zile.

Fotbalistul le-a spus agenților ce s-a întâmplat recunoscând că nu l-a iubit niciodată, în ciuda faptului că este fiul său. Când s-a întâmplat, tatăl și fiul au fost în carantină în spitalul de copii din Bursa, Turcia. După ce l-a sufocat cu o pernă, bărbatul i-a chemat pe medici spunându-le că băiatul a avut o criză respiratorie. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața viața copilului și având în vedere că era infectat cu Covid, nimeni nu suspectat nimic.

Trupul unui nou-născut a fost găsit mâncat de varani lângă un iaz din Thailanda

După 11 zile  însă, fotbalistul a mărturisit, explicând că a ținut perna pe fața copilului cel puțin o oră. Câtva timp a încercat să nu se gândească la ce a făcut, dar văzându-și soția suferind din cauza pierderii copilului, a început să aibă remușcări și a mărturisit crima.  Potrivit experților, fotbalistul a fost cuprins de o stare nervoasă severă care l-a împins spre gestul nebunesc. Conform celor relatate de presa locală, fotbalistul a recunoscut că nu are nicio problemă cu celălalt fiu și nici cu soția dar pur și simplu nu a simțit niciodată că-și iubește copilul.

Cevher Toktaș se confruntă acum cu închisoarea pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.