Un fotbalist a murit la numai 21 de ani : ” Găsit în timp ce rechinii îi devorau trupul”

O tragedie în Australia în care trupul tânărului fotbalist Eric Birighitti, în vârstă de 21 de ani  a fost găsit devorat de trei rechini pe plaja Twilight. Băiatul era în vacanță cu prietenii când a alunecat de pe o stâncă și un curent mult prea puternic l-a împins în larg. Cercetările au început imediat și s-au încheiat în cel mai rău mod posibil.

El a căzut de pe un recif și corpul său a fost practic devorat de trei rechini. Poliția și grupurile de voluntari au urmat imediat pe urmele băiatului, până la descoperirea macabră a trupului său la câteva zile după dispariție.

Citește și Se aruncă din barcă și dispare: un scafandru a fost ucis de un rechin alb

Cadavrul a fost găsit în largul coastei Twilight , marțea trecută . Salvatorii căutau un alt bărbat, Gary Johnson, în vârstă de 57 de ani, care a fost atacat și de un rechin în timpul ce se scufunda , când l-au găsit pe tânăr în timp ce animalele se hrăneau cu trupul său. Băiatul era în vacanță cu prietenii.  Incidentul a avut loc pe 2 ianuarie, scrie  Daily Mail , citând sursa ziarului West .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.