Un fost preot pedofil a fost găsit mort în casă: ”Fără el lumea este un loc mai sigur”

John Capparelli a fost suspendat de către Biserică în 1992, dar a continuat activitatea sa de învățător. El a abuzat mai mulți minori. Una dintre victime a declarat: “E greșit să ucizi, dar fără el lumea este un loc mai sigur”

Era preot și profesor de matamatică. Două roluri care de-a lungul anilor, l-au adus mai aproape de copii….copii de care a abuzat.

Corpul lui John Capparelli în vârstă de 70 de ani a fost găsit fără viață, în apartamentul său din Henderson, Nevada. Numele său a apărut printre 188 de preoți acuzați de violență sexuală, într-o listă publicată de cele cinci dieceze din New Jersey, în Statele Unite.

Potrivit presei cineva ar fi intrat în casa lui și l-a împușcat în gât după care a fugit. Poliția investighează crima, dar nu a comunicat detaliile incidentului și nu este clar dacă evenimentul ar putea fi conectat de trecutul său.

Citește și Coronavirus: „case infectate” în Wuhan sigilate cu chiriașii în interior

Richard Fitter, unul dintre victimele preotului care au primit despăgubiri, a declarat :

“Nu vreau să sun cinic, dar nici măcar nu vreau să par drept ipocrit. Știrea mă lasă indiferent, era un prădător și un sociopat. Este greșit să ucizi și cine a comis acest omor trebuie condamnat, fără nicio excepție, dar cred că fără el lumea este un loc mai sigur “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.