Un fost fotbalist a ucis un bărbat de 83 de ani și a rănit și alte două persoane: închis într-un spital de psihiatrie

Un fost fotbalist bolnav schizofrenie, a ucis un bărbat de 83 de ani și a rănit și alte două persoane. David Johnstone  este deținut acum în condiții speciale de securitate într-un spital de psihiatrie după ce a fost condamnat de judecător, cu un ordin de restricție de timp nelimitat.

Victima se numea Frank Kinnis . Celelalte două victime ale atacului brutal al lui Johnstone au avut nevoie de tratament la spital. Un psihiatru a declarat joi la Înalta Curte din Edinburgh că Johnstone, în vârstă de 36 de ani, avea simptome psihotice de aproximativ trei ani.  Dr. Natasha Billcliff a spus că, deși familia și medicul său de familie au recunoscut că Johnstone era bolnav, fostul fotbalist a persistat în negarea acestui diagnostic.

Citește și Atunci când diavolul își bagă coada: un preot a fost prin în altar cu două actrițe…hardcore

Johnstone locuia singur în Elgin , Morayshire și era „paranoic și nervos cu alte persoane”. Crima a avut loc pe 21 octombrie anul trecut. Fostul sportiv l-a apucat pe bătrânul de 83 de ani, i-a pus un braț în jurul gâtului și și-a comprimat gâtul , determinându-l să cadă la pământ, înainte să-l lovească în mod repetat cu pumnii și cu picioarele în cap.

După cum a raportat Daily Star Online, bărbatul a fost de asemenea acuzat că a încercat să omoare un cuplu căsătorit, Morris și Janette Smith , pe atunci ambii 70 de ani, în aceeași zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.