Un fetișist a furat 126 de perechi de șlapi folosiți: “Aveam nevoie de ele în raporturile intime”

„I-am furat pentru pentru a face sex ”. Aceasta este justificarea incredibilă a unui tânăr , evident cu impulsuri fetișiste , care a fost arestat de poliție după ce a furat 126 de perechi de șlapi, majoritatea  de la vecini. S-a întâmplat la Nonthaburi, în Thailanda : Theerapat Klaiya  în vârstă de 24 de ani a fost surprins de telecamerele de supraveghere în timp ce a intrat pe furiș în casa unui vecin.

Poliția a început să-l urmărească descoperind că tânărul avea în casă o adevărată colecție de șlapi , de diferite culori și toate bine conservate.

Jenat, tânărul  a recunoscut că șlapii i-a furat în ultimii doi ani  mărturisindu-și totodată „dragostea” de ei: „Îmi place să-i port, dar și să le îndrăgesc, să le sărut și să fac sex cu ei ”. Să facă sex cu șlapii, sigur înseamnă că le-a folosit pentru a se masturba  (dar probabil este o explicație inutilă).

Covid, studiu: “Până în august în SUA vor fi 145.728 de morți “

Acest episod a fost povestit și de Metro.co.uk. Poliția locală, înainte de a încerca să înapoieze șlapii  proprietarilor lor de drept, a expus „colecția” bărbatului în timpul unei conferințe de presă. Tânărul arestat ar fi o mi veche cunoștință a poliției. Se pare că el nu ar fui furat șlapi doar în cartierul său ci și în alte zone ale orașului.

“El și-a recunoscut  vina, în momentul în care este reținut la secția de poliție. Judecătorii vor decide dacă îi va impune o pedeapsă administrativă sau îl vor trimite la proces”, a explicat agentul de poliție Ekkaphop Prasitwattanachai potrivit presei locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.