O femeie a filmat într-un iaz din China un pește cu chip de om / VIDEO

O femeie care vizita un sat din sudul Chinei a rămas uluit după ce a descoperit un pește care pare să aibă o față umană. Imaginile arată marcajele peștelui care are gura, nasul și ochii unui bărbat

Femeia care filma videoclipul a fost atât de uimită de forma peștelui încât a exclamat : „Peștele s-a transformat într-o zână”.

Jaf de un milion de lire în Marea Britanie! Hoții au furat un camion plin cu jocuri erotice. Apelul poliției

Animalul extraordinar a fost descoperit ieri în Satul Miao, o destinație turistică și a fost postat pe web. Videoclipul a devenit viral în câteva ore. Acest tip de pește a mai fost văzut în Taiwn și în Marea Britanie și ar valora aproximativ 40 de mii de lire sterline.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.