Un farmacist a distrus 500 de doze de vaccin: convins că ar fi schimbat ADN-ul

Un farmacist din Wisconsin (SUA)  a distrus în mod deliberat aproximativ 500 de doze de vaccin Moderna săptămâna trecută. Era convins că administrarea serului va schimba ADN-ul pacienților. Steven Brandenburg în  26 decembrie anul trecut a deteriorat în mod deliberat 57 de sticle de vaccin Moderna, suficient, potrivit experților, pentru a inocula dozele de ser la peste 500 de persoane. Farmacistul a lăsat flacoanele afară din frigiderul spitalului Grafton cu intenția expresă de a le modifica și conștient de faptul că, fără un sistem de refrigerare adecvat, acestea ar fi inutilizabile.

Steven Brandenbur este convins că vaccinul Moderna nu este deloc sigur. Fiind un susținător ferm al teoriilor conspirației, farmacistul a explicat anchetatorilor că administrarea vaccinului ar schimba ADN-ul pacienților din mod ireversibil. Din acest motiv, în noaptea dintre 25 și 26 decembrie trecut, bărbatul a extras în mod deliberat cele 57 de sticle din frigiderul spitalului Grafton, lăsându-le în aer liber câteva ore, până când un coleg de-al său a observat și a anunțat direcțiunea spitalului.

Citește și Covid-19, controversă în Germania: în căminele de bătrâni se trage la sorți cine se va vaccina

În așteptarea procesului, Steven Brandenbur a fost eliberat pe cauțiune din închisoare. Un examen psihiatric va avea loc în următoarele săptămâni pentru a stabili dacă are discernământ. Soția bărbatului, care ceruse divorț cu câteva săptămâni înainte, le-a spus anchetatorilor că pe 6 decembrie Brandenbur a mers acasă la ea lăsându-i un purificator de apă și provizii de alimente pe 30 de zile, în convingerea că lumea – cuvintele exacte – se va „termina”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.cbsnews.com/news/steven-brandenburg-wisconsin-pharmacist-covid-vaccine-doses-dna/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.