Un enorme meteorit a străbătut cerul din Peru: panică între locuitori VIDEO

Un enorme meteorit a străbătut cerul din Peru și în câteva minute, rețelele de socializare au fost inundate cu comentarii și postările  persoanelor care au fost martori la același fenomen luminos pe cer. S-a întâmplat vineri în Peru. Potrivit  rapoartelor Institutului Geofizic Peruvian, care a confirmat totul, un meteorit mare  a traversat cerul capitalei peruviene.

Declarată moartă de medici se trezește într-un sac de plastic la o firmă funerară din Paraguay

Sute de persoane care au asistat la strălucirea gigantică și și-au împărtășit experiența pe profilurile lor sociale. Din fericire, trecerea meteoritului nu a produs nicio pagubă: doar o mare panică printre populație deoarece mulți dintre ei nu au fost niciodată martorii unui fenomen de acest tip…. Și nici noi…

Conform rapoartelor unor surse locale, meteoritul a explodat  n localitatea Ica, nu departe de Lima. „O minge de foc verde turcoaz mare, care s-a dus de la est la vest, spre mare”: asta a declarat dr. Nobar Baella, un astronom care lucrează la Institutul Geofizic Peruvian.

Imagini de acest tip nu sunt neobișnuite. De curând, de fapt, un alt meteorit s-a prăbușit împotriva Muntelui Merapi, în Indonezia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.