Un elicopter militar s-a prăbușit în Taiwan: opt persoane au murit, inclusiv șeful statului major

Opt persoane  au murit după ce un elicopter miliatar s-a prăbușit  în Taiwan. Printre victimele se află și  șeful de stat major , generalul Shen Yi-Ming, a declarat  Ministerul Taiwanului al Apărării. Conform rapoartelor din mass-media locale, din cele 13 persoane aflate la bordul elicopterului Black Hawk UH-60M, doar cinci au supraviețuit.

Citește și  Teroare în Australia. Mii de oameni încearcă să fugă din calea incendiilor: 18 morți și 17 dispăruți

Cauzele incidentului sunt încă necunoscute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.