Un elicopter militar croat s-a prăbușit în Marea Adriatică

Un elicopter militar croat s-a prăbușit în Marea Adriatică în timpul unui zbor de antrenament  luni, a declarat ministrul apărării. Ministerul nu a dat niciun detaliu cu privire la numărul de persoane la bord. Elicopterul Kiowa OH-58D a a căzut  într-o zonă apropiată de insulele Zlarin și Zlace, relatează Reuters

Citește și Coronavirus, influencer chinez mănâncă o broască vie și pe web explodează polemica: „Deci de aici a izbucnit virusul!”

O operațiune de salvare este în cus de desfășurare a  declarat ministerul.

Știre în actualizare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.