Un elicopter de salvare s-a prăbușit în Franța: 3 pompieri morți

Dramă în sudul Franței: trei membri ai unei echipe de salvare au murit în urma unui accident care a implicat elicopterul și în care se aflau trei pompierii în timpul unei misiuni de salvare. Știrea a fost raportată de ministrul de Interne, Christophe Castaner, care a confirmat că victimele aparțineau pompierilor .

Citește și O îngrijitoare româncă falsifică testamentul pentru a moșteni 389 de mii de euro și trei proprietăți

Incidentul s-a produs duminică seară, 1 decembrie. Echipa se deplasa în Le Luc , în sud-estul Franței, pentru a îndeplini o misiune de salvare. Totuși, dintr-o dată s-a pierdut orice contact cu e și a fost clar că s-a întâmplat ceva. Căutările au începu imediat  și abia în timpul nopții au fost găsite rămășițele elicopterului , prăbușit la câțiva kilometri de Marsilia, în apropiere de Rove.

Încercările de salvare s-au dovedit inutile și pentru cei trei pompieri nu a fost nimic de făcut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.