Un elicopter canadian de la NATO cu 6 persoane la bord a dispărut pe mare între Grecia și Italia

Un elicopter al Forțelor Aeriene Canadiene, implicat  într-o operațiune de patrulare NATO , cu șase persoane la bord a dispărut în apele internaționale dintre Grecia și Italia. Accidentul a fost raportat de Forța Aeriană Greacă.

Elicopterul a fost situat în afara zonei de control a Greciei, la 50 de mile de insula Kefalonia și participa la o operațiune de control comun a Alianței Atlantice.

Gol și sub efectul drogurilor a ucis doi preoți: „Am îndeplinit voința lui Dumnezeu”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.