Un elev în vârstă de 13 ani s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul cinci: luase note mici la școală

Un elev în vârstă de 13 ani a murit în Catania  după ce s-a aruncat de la balconul casei sale de la etajul cinci al unui bloc de la marginea Catanei. Drama a avut loc ieri după-amiază în Via Giuseppe Missori, în zona Piazza Palestro. Localnicii au solicitat imediat ajutor imediat ce au realizat ce s-a întâmplat, scrie presa italiană FanPage

O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

Băiatul a fost dus la spitalul Garibaldi, unde a murit. Poliția de stat a intervenit la fața locului pentru verificările rituale. Conform unei prime reconstrucții, gestul ar putea fi legat de notele mici pe care tânărul de 13 ani le-a luat la școală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.