Un elev în vârstă de 13 ani, a făcut infarct după ce profesorul l-a pedepsit în clasă

Poate că inima lui nu a rezistat oboselii pedepsei.. Așa a murit de stop cardiac un elev de 13 ani. Se întâmplă în Thailanda iar acum sunt în curs de desfășurare  investigații pentru a constata vinovăția profesorului.

Potay Suriyawt Jiwakanon avea 13 ani. După trei zile de absență, s-a întors la școala din Samut Songkhram din Thailanda. Întrucât nu își făcuse temele, profesorul său a considerat potrivit să-l pedepsească exemplar: l-a forțat să facă 100 de sărituri în ghemuit . Un exercițiu fizic intens, care ar fi încordat inima tânărului, obosit deja din cauza unei boli. Potrivit anchetatorilor, adolescentul ar fi fost încă bolnav când s-ar fi întors la școală. După pedeapsă, s-a îmbolnăvit și mai rău. Pe 4 septembrie, băiatul nu s-a putut duce la școală și a rămas acasă, casa din care nu va mai pleca niciodată în viață.

La 12 ani rămâne însărcinată cu „bunicul” :îi provoacă un avort cu un umeraș de haine

Părinții lui Potay erau plecați la servici. Tânărul de 13 ani, deja slăbit a trebuit să aibă grijă de fratele său mai mic . Cu toate acestea, când cei doi părinți s-au întors acasă la 5 septembrie , au găsit trupul băiatului fără viață. Familia este distrusă și cere să se facă dreptate. Potrivit medicilor, tânărul a murit noaptea, cel mult dimineața, din cauza unui stop cardiac . Școala a luat legătura și cu familia lui Potay declarându-se responsabilă pentru tragedie.

În așteptarea acțiunii judiciare împotriva profesorului care ar fi forțat un tânăr deja slăbit din cauza bolii, instituția de învățământ a convenit cu familia pentru despăgubiri și a suportat cheltuielile legate de înmormântare .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.