Un elev de 15 ani a atacat o colega de scoala de 12 ani cu un topor

Un elev de 15 ani a atacat o colega de scoala de 12 ani cu un topor

Un adolescent de 15 ani a atacat cu un topor o colegă de 12 ani într-o școală din Volsk, în regiunea Saratov din Rusia. După ce  a rănit-o grav pe copilă, adolescentul a lansat câteva cocktail-uri Molotov în incinta școalii, care din fericire nu au explodat.

 

Adolescentul a fost arestat de poliția locală.

 

Fata rănită ar fi în stare gravă, dar stabilă și nu este în pericol de s-și pierde viață. Conform rapoartelor din presa locală, agresorul ar fi declarat într-o înregistrare găsită pe telefonul lui că a vrut să imite pe alți adolescenți care au efectuat în trecut masacre la școală, ca și cel din octombrie anul trecut , când un elev de 18 ani care a ucis 21 de persoane la institutul tehnic din Kerch, Crimeea.

 

Te-ar putea interesa  și Povestea calugarului care locuieste singur pe o stanca inalta de 40 de metri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.