Un elev de 12 ani a deschis focul în sala de clasă și s-a sinucis: o profesoară a murit și trei elevi au fost răniți

Un elev de doisprezece ani a împușcat un profesor și câțiva colegi de clasă într-o școală privată din nordul Mexicului înainte de a se sinucide .

Potrivit rapoartelor mass-media locale, profesorul a murit și alte patru persoane au fost rănite. Conform rapoartelor poliției și rapoartelor mass-media, băiatul a scos brusc o armă din geantă și a deschis focul. Episodul a avut loc în institutul Colegio Cervantes, în orașul Torren, în statul Coahuila, la granița cu Statele Unite. Printre răniți se numără trei elevi și un alt profesor care au fost duși de urgență la spital.

Citește și  „Am decis să te părăsesc”, de furie iubitul îi sfâșie o bucată din nas și-l mănâncă / FOTO

Delegatul procurorului a declarat că elevul era considerat un student excelent , „cu note bune” și că nu era deprimat sau victima hărțuirii între elevi. Autoritățile îi caută pe părinții elevului, care locuiau cu bunica sa. După ce au fost chestionați, părinții elevului au spus că nu știu originea armelor cu care a fost comis atacul.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.