Un elefant de circ a ucis un îngrijitor: nebunia elefantului capturată într-un videoclip

Un elefant de sex masculin adult a călcat pe îngrijitorul unui circ și l-a ucis.  Scena, a fost înregistrată de un martor. În imagini se vede elefantul cum lovește bărbatul cu trompa și începe să calce pe el.

Alți cinci îngrijitori au încercat cu disperare să calmeze elefantul înainte de a-l transporta pe îngrijitor la spital, unde a fost declarat mort.  Experții care lucrează în grădina zoologică Changsha din provincia Hunan, China au declarat că elefanul era în călduri atunci când a atacat îngrijitorul.

Citește și „Mamă înainte să mor, vreau să te duc eu la Altar ”: la 12 ani își realizează ultima dorință / Video

Elefantul urma să intre pe scenă în timpul unui spectacol de circ când a avut loc accidentul brutal. De atunci a fost plasat într-o incintă separată, departe de alți elefanți .  Poliția locală  investighează cazul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.