Un deținut român s-a sinucis în închisoarea din Monaco

Un deținut român în vârstă de 28 de ani a fost găsit spânzurat în celula sa joi seară de către gardienii din închisoarea Rocher, a declarat ieri parchetul din Monaco. Românul s-a spânzut cu așternutul de pat, scrie Monaco Matin

Gardienii l-au găsit spânzurat pe deținut în celulă, joi seara. Românul era încarcerat din luna august și era în detenție preventivă, așteptând să fie judecat pentru furt și folosire frauduloasă a unui mijloc de plată.

Citește și NASA a lansat un avertisment: ”Doi asteroizi ar putea lovi Pămânul în decembrie”

Românul era singur în celulă și, potrivit procurorilor, niciodată nu dăduse vreun semn că ar fi vrut să recurgă la un asemenea gest extrem.

.A fost dispusă autopsia și a fost deschisă o anchetă, potrivit urmăririi penale. Aceasta va viza toți supraveghetorii care au avut misiunea de a-i controla comportamentul. Este pentru prima dată când un prizonier se sinucide în închisoarea Rocher.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.