Un deputat german de extremă dreapta a purtat o mască perforată: acum este internat în spital

Un deputat german de extremă dreapta a purtat o mască perforată: acum este internat în spital. Negaționistul Covid Thomas Seitz, a protestat împotriva existența coronavirusului. De la guvern: „Sper că, după recuperarea completă, veți înceta să faceți propagandă împotriva măsurilor de reducere a pandemiei”

Nu este nimic ciudat ca un deputat să fie internat în spital,  dacă nu în ultimele zile, nu  ar fi pretins să folosească o mască perforată în cadrul Bundestag, parlamentul german.

“Să te faci bine repede, Thomas Seitz. Sper că, după recuperarea ta completă, vei înceta să faci propagandă împotriva măsurilor de reducere a pandemiei”, scrie pe Twitter Matthias Hauer, deputat german al CDU, partidul cancelarului Angela Merkel.

Citește și O fetiță de 3 ani a murit înghețată de frig: afectată de somnambulism a ieșit din casă în toiul nopții

Bundestag-ul este obligat să poarte  mască, dar adjunctul Thomas Seitz a pretins să folosească o mască cu găuri  ca protest. Claudia Roth (Verdi), vicepreședinte al Bundestag, îl dojenise și apoi i-a oferit o mască Ffp2. Deputatul o refuzase „pentru că era contaminată”, după care își pusese o altă mască care îi fusese oferită agățată de un pix.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.