Un deputat a participat baut la o intalnire impotriva consumului de alcool / VIDEO

Un deputat a participat baut la o intalnire impotriva consumului de alcool

 

Participă la o întâlnire privind lupta împotriva consumului de alcool și a consumului său ilicit, iar el un deputat, apare în public beat. S-a întâmplat în Kenya, în Elburgon, un oraș situat la 160 km de Nairobi. Protagonistul acestui episod este parlamentarul Kuria Kimani.

 

Potrivit ziarului kenyan Daily Nation, el s-a prezentat în compania colaboratorilor și susținătorilor. Locuitorii și-au dat seama imediat că ceva nu este în regulă (un comportament ciudat de îndată ce a avenitg la întâlnire), dar  totul a apărut mai evident când s-a urcat pe scenă și a început să vorbească .

“Am fost șocați că discursul său, era confuz și inconsecvent”, a spus John Kariuki, unul dintre locuitorii care au participat la întâlnire.

Deputatul a fost luat de poliție după ce un grup de oameni, destul de furioși, l-au amenințat cu bătaia.

Te-ar putea interesa și Cocos dat in judecata in Franta pentru ca a cantat prea tare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.