Un cutremur violent de magnitudinea 6.2 a lovit Indonezia !

Un cutremur violent a lovit Indonezia azi dimineață ,  marți 7 ianuarie. Sismografele au raportat un cutremur cu magnitudinea de 6,2 la scurt timp după ora 7 dimineața. Epicentrul a fost localizat în Sinabang, la o adâncime de 20 km. Anchetele sunt în desfășurare, iar rezidenții au ieșit panicați pe străzi.  Epicentrul cutremurului a fost înregistrat în sud-estul provinciei Aceh, la capătul nordic al insulei Sumatra, a declarat mass-media indoneziană.

Citește și Tragedie în Peru! Un autobuz cu zeci de oameni la bord a fost implicat într- un grav accident rutier: 16 morți

În zona Indoneziei cutremurele au adesea suficientă putere pentru a declanșa un tsunami. În momentul de față, nu se cunosc informații privind prezența victimelor sau a daunelor materiale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.