Un cutremur de magnitudine 6.4 a lovit Taiwanul

Un cutremur de magnitudine 6.4 a lovit Taiwanul

 

Un puternic cutremur cu magnitudinea  de 6.4 a lovit Taiwanul și a fost simțit în mod evident în capitala Taipei, unde clădirile s-au clatină vizibil, au raportat autoritățile competente din Taiwan.  Epicentrul a fost înregistrat în orașul de coastă Hualien, dar nu există încă rapoarte privind victime printre polulație sua daune materiale. Conform raportului geologic, magnitudinea a fost mai mai mare, 6.4.

 

Te-ar putea interesa și Indonezia, cutremur de magnitudinea 7.0. Alerta de tsunami

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.