Un cutremur de magnitudinea 5.1 a lovit provincia Fars din Iran

Un cutremur de magnitudinea 5,1 a lovit provincia Fars în Iran  pe 27 ianuarie, potrivit datelor Centrului Seismologic European-Mediteranean (EMSC). Seismul a fost înregistrat la aproximativ 13:30 GMT cu epicentrul său situat la o adâncime de 10 kilometri (6,2 mile), 425 kilometri (263 mile) la est de orașul Kuweit.

Citește și O femeie a fost violată în plină stradă sub ochii nepăsători ai trecătorilor: nimeni nu intervine să-l oprească, dar toți filmează

Până în acest moment nu există nicio știre imediată despre pagube sau victime. Iranul este situat într-o zonă activă seismic, unde deseori se produc cutremure severe . Unul dintre cele mai mortale datează din noiembrie 2017, când un puternic cutremur cu magnitudinea de 7,2 a lovit o zonă din apropierea graniței Iran-Irak, provocând sute de morți și mii de răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.