Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 s-a produs în largul arhipelagului Vanuatu

Un cutremur cu magnitudinea 6,3 s-a produs marţi la nord de arhipelagul Vanuatu din Pacificul de Sud, au anunţat reprezentanţii Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 17 kilometri şi la o distanţă de aproximativ 475 de kilometri nord faţă de insula Santo.

Sicilia, accident între un feribot cu 350 de pasageri la bord și un iaht: 5 răniți, unul este grav

Anterior, specialiştii de la USGS au plasat epicentrul acestui seism la est de Kirakira, capitala provinciei Makira-Ulawa din Insulele Solomon. Nu sunt informații privind eventuale decese şi pagube materiale produse în urma acestui seism.

 

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.