Un cuplu din Rusia și-au lăsat gemenii de 16 luni singuri în casă și au plecat în vacanță. Unul moare, celălalt este în stare disperată

Doi gemeni  în vârstă de doar 16 luni, au fost abandonați singuri acasă de mama care a decis să plece în excursie cu iubitul ei.

Unul dintre cei doi copii a murit după patru zile, în timp ce celălalt se află în stare gravă la spital. Povestea dramatică provine din Rusia, unde Margarita Yanayeva, 23 de ani, și iubitul ei Alexey, de 35 de ani, din Vilyuchinsk, au fost arestați sub acuzația de abandon de minori după ce și-au lăsat gemenii singuri în casă.

Teoria conspirației vaccinului, Bill Gates: «Idioate și absurde»

Descoperirea tragică a fost făcută de bunica micuților. După cinci zile în care micuții au fost lăsați fără apă și mâncare , doar fata mai este încă în viață,  băiețelul nu a supraviețuit. Tânărul cuplu au vrut să-și ofere câteva zile libere de relax. Când prietenii cu care erau în vacanță i-au întrebat unde sunt copiii, aceștia le-au spus că sunt în izolament la spital din cauza coronavirusului.

Acum cuplul se confruntă  cu 20 de ani de închisoare.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.