Un cuplu de romani din Italia sunt acuzati de abuzuri impotriva unei minore

Un cuplu de români din Italia sunt acuzați de abuzuri împotriva unei minore

Românul ar fi profitat de fată, în timp ce femeia este acuzată de leziuni. Românca ar fi bătut-o pe fetiță pentru că a depus plângele autorităților împotriva românului, denunțându-și violatorul.

O istorie a degradării familiei a fost consumată în ultimul timp în Scafati, în provincia Salerno, unde un cuplu de români a fost dat în judecată pentru abuzuri sexuale și pentru maltratări comise împotriva unei minore.

 

Investigațiile efectuate de carabinieri, au început din 2011. Între cele două familii au fost momente de tensiune chiar și în mijlocul străzii.  Potrivit presei italiene, românul l-ar fi atacat tatăl fetiței cu un cuțit. Nici românca nu s-a lăsat mai prejos, și ea la rândul ei i-a atacat pe părinții victimei.

 

Pentru români s-au deschis ușile Tribunalului.

Te-ar putea interesa și Doi romani au blocat un tren in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.