Un cuplu de români din Italia și-au abandonat pe stradă copilul de 4 luni: ” Probleme economice ”

Doi părinți români rezidenți în Italia și-au abandonat copilul de 4 luni  noaptea trecută la Verona, în mijlocul drumului, în frig și ploaie.  Tatăl are 30 de ani, mama 34 și  locuiește în Italia de mai bine de un an. Bebelușul, primul lor copil, s-a născut în iulie, dar se pare că cei doi, într-o situație economică precară, au decis să-l abandoneze pentru că nu mai puteau să-l țină, scrie presa italiană Leggo.

Micuțul, redenumit Zeno drept sfântul patron al orașului, a fost înfășurat într-o pătură când a fost observat de un cetățean pakistanez care se îndrepta spre locul de muncă la acea oră.  În acel moment nu existau camere de supraveghere care să-i poată ajuta pe carabinieri să reconstruiască povestea. Un prieten al părinților a decis să-i raporteze și să întoarcă ancheta.

Citește și O mamă și-a aruncat fiica de doua luni într-o râpă și a raportat răpirea

În timp ce băiețelul se afla la spital pentru analize , au sosit zeci de cereri de adopție.  Acum, autoritatea judiciară este deținătoarea deciziei cu privire la viitorul micuțului Zeno, printre opțiuni atribuirea serviciilor sociale ale municipalității sau adopția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.