Un cuplu de pinguini gay de la Melbourne Aquarium au adoptat doi pui

Au devenit celebri peste tot în lume și nu este greu de crezut: nu vezi în fiecare zi pinguini homosexuali să adopte pui și să fie părinți exemplari. Nu numai atât, anunțul a fost dat de Acvariul Sea Life din Melbourne, Australia, care a declarat că deși cuplul aveau un pui adoptat cu ceva vreme în urmă, de curând au adoptat un al doilea pui  , extinzându-și astfel familia.

Cei doi mândri părinți se numesc  Sphen și Magic. Cele doi exemplare, ambii masculi, în 2018 au clocit un ou abandonat de un cuplu heterosexual , făcându-l să crească și având grijă de micul pinguin, Lara.

Citește și Scoția este prima țară din lume care garantează absorbante gratuite

” Suntem fericiți să  avem un nou pinguin în colonia noastră ” , a declarat Kerrie Dixon, supraveghetorul acvariului, într-o declarație oficială. „Sphen și Magic au dezvoltat o relație strânsă și au devenit inseparabili cu mult înainte de sezonul de împerechere.” La pinguini, la fel ca în multe alte specii de animale din întreaga lume,  homosexualitatea este comună. Homofobia, pe de altă parte, aparține unei singure specii: cea umană .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.