Un cuplu a murit după ce a băut bere făcută în casă

Tony Hilliar  de 54 de ani, și Alida Fouche de 42 de ani, au rămas fără alcool și, prin urmare, au hotărât să producă un lot de bere de casă, fiind în imposibilitatea de a cumpăra alcool din cauza restricțiilor severe impuse de guvern  privind vânzarea alcoolului.

Cei doi s-au apucat să producă berea în casa lor din Port Nolloth, Africa de Sud. Dar după ce au băut câte o sticlă de bere fiecare, amândoi au început să se simtă rău. Tony, un agent imobiliar de profesie, a reușit să sune după ajutor  dar când au sosit serviciile de urgență, l-au găsit pe bărbat  în agonie pe podea, în timp ce soția sa Alida era deja moartă.

După două zile de „libertate”, Germania blochează trei cantone: prea multe infecții

Tony a fost dus de urgență la spital, dar orice încercare de a-i salva viața s-a dovedit în zadar. Poliția locală a luat sticlele goale, pentru a fi analizate și pentru a descoperi dacă moartea soților a avut loc tocmai din cauza intoxicațiilor cu alcool, relatează Mirror.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.