Un cuplu a fost condamnat la 654 de ani de închisoare: câte crime au comis

Un cuplu a fost condamnat la 654 de ani de închisoare: câte crime au comis

Cuplul Juan Carlos Hernandez Bejar, de 38 de ani, și Patricia Martinez Bernal, 44 de ani, au primit fiecare câte 327 de ani de închisoare. Cei doi criminali în serie  fost prinși pe străzile din Mexic, în timp ce plimbau un cărucior plin cu rămășițe, informează Mirror.

Potrivit autorităților, femeia în vârstă de 44 de ani și partenerul său de 38 au omorât 20 de persoane și ar fi hrănit animalele pe care le aveau, cu organe ale victimelor. În urma unei investigații, oficialii au găsit în casa lor rămășițele persoanelor ucise. Cei doi își convingeau victimele să vină la domiciliul lor, pe motiv că le oferă produse alimentare, haine și parfumuri.

Doi frați nevoiți să sape morminte pentru bani, după ce au fugit de Isis

Precesele lor au început pe 20 mai și cuplul a fost condamnat de opt ori, potrivit presei locale. De asemenea, anterior au mai fost condamnați la patru ani de închisoare pentru trafic de persoane după ce au vândut copilul uneia dintre victimele lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.