Un cunoscut actor în vârstă de 30 de ani și iubita lui au fost găsiți morți în apartamentul lor

Gregory Tyree Boyce , actorul care l-a interpretat pe Tyler Crowley în filmul Twilight a murit. Tânărul, în vârstă de doar 30 de ani, a fost găsit fără viață alături de iubita lui Natalie Adepoju  pe, 13 mai, în locuința sa din Las Vegas. Cauzele deceselor sunt încă neclare, scrie E! News. Tagica descoperire a fost făcută de vărul lui care a devenit suspect când a văzut mașina lui Boyce în fața casei deși ei ar fi trebuit să fie plecați.

Tragedie în familia unui fost fotbalist: fiul de 8 ani lui a căzut de la balconul casei

Gregory Tyree Boyce s-a născut pe 5 decembrie 1989 și a câștigat popularitate în 2008 în urma participării la filmul Twilight.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.