Un culturist s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă: „Ea este femeia perfectă pentru mine”

O nuntă tradițională: rochie albă și buchet de flori pentru ea, smoching pentru el și inele pe deget. Totul ar părea normal dacă mireasa nu ar fi o păpușă gonflabilă. Un culturist kazah, Yuri Tolochko , s-a căsătorit într-adevăr cu păpușa sa sexuală, Margo . Cei doi locuiesc împreună de un an și jumătate și, după luni de curtare, Yuri a reușit să „ia” mâna iubitei sale și să se căsătorească cu ea. Povestea lor specială de dragoste face încojurul lumii.

Tolochko, care se definește un maniac al sexului, a numit-o pe Margot femeia perfectă pentru el. Vorbind presei locale, el a spus că a întâlnit-o într-un club de noapte. Inițial, trebuiau să se căsătorească în martie, dar nunta a fost amânată din cauza coronavirusului.

Citește și O mamă și-a torturat fiica de 18 luni injectându-i înălbitor: „Nu am iubit-o, am vrut să scap de ea”

“Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, eu și Margo ne-am dat seama că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Sursa foto: captură https://www.instagram.com/yurii_tolochko/

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.