Un crucifix a devenit „o arma letală”: o fiica i-a fracturat craniul mamei sale

Un crucifix a devenit „o arma letală”: o fiica i-a fracturat craniul mamei sale

S-a întâmplat în Texas weekend-ul trecut. O ceartă între mamă și fiică  s-a încheiat în cel mai rău mod posibil și a ajuns pe toate ziarele din Statele Unite, nu atât pentru evenimentul în sine, ci mai degrabă pentru modalitătea în care s-a desfășurat. Poliția din San Antonio decalrat  că tânara de 25 de ani Christian Lydia Martinez  a fracturat craniul mamei cu singurul simbol  creștin prin excelență.

O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

Cele două au început să se certe după ce fiica s-a întors acasă după un week-end plin nde alcool petrecut cu prietenii. În timpul disputei , potrivit anchetatorilor, aceasta a desprins un crucifix de lemn lung la 25 de centimetri de perete și a început să-și lovească  mama cu atâta violență încât să o lase cu un craniu fracturat. Acum biata femeie se află acum la spital, în timp ce fiica ei a fost arestată sub acuzația de violență agravată prin utilizarea unei arme mortale.

https://www.facebook.com/washingtontime/posts/536595807154491

Cauțiunea a fost stabilită la  30.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.