Un criminal orb condamnat pentru că și-a incendiat fosta iubită a fost executat pe scaunul electric în SUA

Lee Hall este al doilea deținut orb care a fost condamnat la moart și executat în America de când țara a reinstalat pedeapsa cu moartea în 1976. El a fost condamnat la moarte pe scaunul electric într-o închisoare de maximă securitate din Nashville, Tennessee, joi seară.

Hall a fost condamnat pentru uciderea lui Traci Crozier  în vârstă de 22 de ani. Femeia a murit carbonizată după ce bărbatul a blocat ușile de la mașină și i-a dat foc în aprilie 1991, scrie SkyNews

Citește și O mamă și-a lăsat fiul de trei ani să moară de foame și a ascuns corpul într-o cutie de jucării

Bărbatul de 53 de ani,  și-a pierdut  vederea când a intrat în închisoare din cazua unui glaucom tratat în mod necorespunzător. Înainte de a fi executat Hall a spus: ”  Oamenii pot învăța iertare și iubire și atunci vor face din această lume un loc mai bun”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.