Un criminal în serie a ucis nouă prostituate cu ritualuri îngrozitoare: condamnat la moarte

Un criminal în serie a ucis nouă prostituate cu ritualuri îngrozitoare .Gracious David-West , în vârstă de 40 de ani, și-a strangulat victimele după ce a făcut sex cu ele în camerele de hotel. Potrivit celor reconstituite în investigații, bărbatul de 40 de ani, înfășura o cârpă albă în jurul gâtului și taliei victimelor: un detaliu care sugerează un ritual din spatele crimelor. Bărbatul și-a dezlănțuit furia de ucidere în Nigeria între iulie și septembrie anul trecut. Multe dintre victimele sale erau prostituate .

Citește și : Rămâne însărcinată cu amantul și luni de zile își ascunde fiica într-un dulap: „Speram că va muri de foame”. Fetița este pe moarte

Criminalul a fost arestat în septembrie 2019 după descoperirea cadavrelor ale mai multor femei din orașul nigerian Port Harcourt. Judecătorul Adolphus Enebele l-a condamnat la moarte prin  spânzurare . Poliția raportează că bărbatul de 40 de ani își ducea victimele în hoteluri ieftine, cu securitate slabă și fără telecamere de supraveghere.

Potrivit Daily Star Online, criminalul ademenea femeile pretinzând că este ofițer militar promițându-le sume mari de bani pentru prestațiile lor sexuale. Odată ajuns în cameră, și după actul sexual  încheiat, criminalul le amenința pe prostituate cu un cuțit , le jefuia și, în cele din urmă, le ucidea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.