Un criminal a ucis o prostituata si a taiat-o in bucati: vrea sa gateasca din ea un gulas

Un criminal a ucis o prostituata si a taiat-o in bucati: vrea sa gateasca din ea un gulas

O parte din corpul tinerei prostituate a fost găsit aruncat în lacul Neusiedler See de la granița între Austria și Ungaria.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, un austriac cunoscut sub numele de Alfred U., pentru crima oribilă pe a comis-o în urmă cu un an de zile , a fost condamnat la închisoare pe viață. Bătrânul a ucis-o Zsuzsanna S., o prostituată de 28 de ani. O parte din corpul tinerei a fost găsit tăiat în bucăți și aruncat în partea de jos a lacului Neusiedler See la granița din Austria către Ungaria. Potrivit criminalului, tânara era o prostituată iar crima s-a produs în urma unei discuții privind plata.

 

 

Întrebat de judecător de ce a dezmembrat corpul tinerei, bărabtaul a răspuns că s-a gândit că nu va fi prins deoarece nu dorea să mai ajungă la închisoare. De precizat: el și-a petrecut deja  jumătate din viață după gratii. De asemenea el a recunoscut că o parte din corpul tinerei l-a pus la congelator pentru a face un …gulaș, dar a negat canibalismul. 

 

 

Potrivit presei Heute, înainte de crimă, cei doi s-au întâlnit în fața unei gări din Viena și s-au dus acasă la el. Bărbatul s-a dus la baie și când a ieșit, gol, tânăra a început să râdă. Iritat din cale afară a luat-o de păr și a târât-o în baie unde  sufocat-o. A luat un un topor și i-a dezmembrat corpul. O parte l-a băgat în saci de plastic și i-a aruncat în lac, iar o parte din corp l-a pus la congelar. Când a fost întrebat de ce a congelar carnea, el a spus că rămăsese fără bani și s-a gândit să ogăteacă mai târziu un… gulaș.

 

 

Te-ar putea interesa și Un tata si-a batut si muscat fiica pana aceasta a murit: ii era rusine ca s-a nascut inainte de casatorie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.