Un coșmar devenit realitate: un șarpe și-a făcut apariția în casa unei femei de două ori în două zile

Desigur că nu s-ar fi gândit niciodată  Nicole Errey, o femeie din Cairns (Australia), că ar fi avut parte de asememea surpriză când vinerea trecută, intrând în baia din acasă, să găseasscă un  șarpe în toaletă. “Am venit acasă de la serviciu – spune femeia pentru Curier Mail – m-am dus în baie și am ridicat capacul de toaletă. Când m-am uitat și în interior era acest ”oaspete întunecat”. Nicole Errey a sunat imediat la serviciul de îndepărtare a șarpelui Cairns, care a scos reptila din wc.

Momente de groază pentru o tânără: luată ostatic și înjunghiată de 5 ori de fostul ei iubit

De parcă  nu ar fi fost suficient, a doua zi sora protagonistei acestei absurde poveștii a dat peste același șarpe, în aceeași baie, în timp ce se plimba nestingherit pe chiuvetă. A fost necesară din nou intervenția aceluiași angajat al serviciului de îndepărtare a șarpelui, Dave Walton, care pe Facebook a spus: „Am fost chemat de două ori în două zile consecutive pentru a face o intervenție în aceeași casă. Este întotdeauna o problemă cu  pitoni de apă, dar nu s-a întâmplat niciodată de două ori, în două zile, la aceeași adresă cu același șarpe”

Your annual reminder to check under the seat before you go to the dunny in Queensland. 😨

Pubblicato da Courier Mail su Lunedì 7 ottobre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.