Un copil se roagă lui Dumnezeu în mijlocul străzilor pustii din Peru. Simbolul fotografiei speranței devine virală

Un copil se roagă la Dumnezeu pe o stradă pustie din Peru. Îngenuncheat , cu mâinile împreunate, îi cere Domnului să pună capăt pandemiei Coronovarius. Imaginea a fost realizată de fotografa Claudia Alejandra Mora Abanto care a distribuit și povestea pe Facebook.

Via Junín, Guadalupe, Libertà, Peru
Luni 13 aprilie | 20:00
Vă voi spune povestea acestei fotografii pe care am făcut-o acum câteva ore:
Astăzi, în cartier, ne unim pentru a ne ruga și a cere lui Dumnezeu o soluție pentru situația de urgență cu  care ne confruntăm, pentru a împărtăși speranța și credința.
Am profitat de câteva minute înainte ca oamenii să iasă din caselor lor pentru a se ruga pentru a fotografa lumânările când am văzut acest copil ”, spune ea.

“L-am întrebat ce face și el mi-a răspuns în toată nevinovăția lui că vrea să-i ceară lui Dumnezeu ceva și că a ieșit în stradă pentru că era foarte mult zgomot în casa lui și Dumnezeu nu l-ar fi putut asculta să-i împlinească dorința. A fost frumos să fiu martoră al dragostei și încrederii acelui copil în Dumnezeu. Această credință nu moare niciodată 💗

Hai Guadelupa!
Hai Chepen!
Hai Trujillo!
Hai Peru! “

Coronavirus: fumatul protejează împotriva Covid-19? Ipoteza unui studiu francez

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.