Extrem de rar, dar posibil! Un copil s-a născut ținând în mână spirala intrauterină a mamei ( foto)

Un copil din Vietnam s-a născut ținând în mână spirala intrauterină a mamei, contraceptivul care ar fi trebuit să împiedice concepția sa. Fotografiile care atestă faptul – „extrem de rar , dar posibil ” – au fost postate online de spitalul unde a avut loc nașterea.

“Mama avea deja doi copii și își pusese spirala aproximativ acum doi ani”, au explicat medicii de la spitalul Hai Phong, pentru că nu mai dorea copii. Deodată  însă, s-a trezit însărcinată în a cincea săptămână. Cea mai probabilă explicație este că dispozitivul s-a mutat din poziția sa inițială și corectă, devenind astfel ineficient. ”

O micuță balerină și-a pierdut brațul, dar nu vrea să înceteze să danseze, povestea Viennei de 12 ani

Nu este prima dată când circulă astfel știri, urmate întotdeauna de un anumit scepticism. Cu toate acestea, explică medicii, este un fapt „foarte rar, dar posibil”. Dispozitivele intrauterine sunt metode contraceptive  sigure și eficiente la peste 99% din cazuri, însă rămâne acel 1% care poate să-ți rezerve o surpriză.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.