Un copil s-a născut în poziția lui Superman: fotografia a devenit virală

Bruce Wayne, Clark Kent, Peter Parker … și un pic Harry.

Lumea super-eroilor s-a extins odată cu nașterea unui copil australian care, încă din primele momente din viața sa, a precizat că nu este un simplu  nou-născut. Poziția în care s-a născut a devenit virală.

În fotografia, postată pe Instagram pe  profilul Helloworld_birth, arată cum micul super-erou  imediat ce iese din burta mamei sale, își întinde brațul cu pumnul închis. Este aceeași poziție a lui Superman, când zboară pentru a salva lumea.

Superman Harry Instagram 1Alertă de ciumă pulmonară în China: 28 de persoane în carantină

Fotografia este cu adevărat unică. Nașterea  este un moment traumatizant pentru copii, deoarece ei trebuie să  renunțe la uterul matern cald pentru a-și face apariția în lume.  Experiență este traumatizantă pentru toți copiii, dar nu pentru Harry, care a decis să lupte încă din primele secunde ale vieții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.