Un copil kamikaze s-a aruncat în aer: 7morți si 26 raniti, un copil de sase printre victime

Masacrul copilului  kamikaze. Patru polițiști și trei civili egipteni au murit într-un atac sinucigaș din nordul Sinai. Alte 26 de persoane au fost rănite. Anunțul a fost făcut de Ministerul de Interne din Cairo, afirmând că printre victimele civile se află și un copil de șase ani.

 

O notă din minister, relansată de agenția DPA, a declarat că persoana kamikaze avea doar 15 ani. Conform reconstrucției oficiale, copilul sinucigaș a intrat în acțiune, în timp ce polițiștii efectuau un serviciu de patrulare în apropierea unei piețe din orașul Sheikh Zuwaid.

 

Atentatorul de sinucidere s-a aruncat în aer “aproape de o patrulă de securitate” care a supraveghea zona unei piețe. Victimele sunt “doi ofițeri, doi militari și trei cetățeni”, inclusiv copilul. Persoanele rănite sunt toți  civili.

Te-ar putea interesa și Un batran fara picioare a plantat 17 mii de copaci: ” O fac pentru generatiile viitoare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.