Un copil în vârstă de trei săptămâni a murit după ce a fost înjunghiat în brațele mamei sale

Un copil în vârstă de trei săptămâni a murit după ce a fost înjunghiat în brațele mamei sale

Un bebeluș în vârstă de trei săptămâni a murit după ce a fost înjunghiat în brațele mamei sale din acasă lor din Wallsend, North Tyneside. Serviciile de urgență au fost chemate de urgență miercuri, 2 octombrie, unde au găsit o femeie de 21 de ani, și copilul ei răniți grav. Ambii au fost transportați de urgență la spital. Biețelul se afla deja în stare critică, iar în ciuda eforturilor medicilor el a murit patru zile mai târziu.

Masacrul migranților naufragiați din Lampedusa: 13 femei moarte recuperate din apă

În urma atacului, un bărbat pe nume Denis Erdinch Beytula de 27 de ani, a fost arestat . Se pare că era o cunoștință a femeii dar nu se cunosc încă motivele pentru care acesta i-a atacat.

Sursa:  Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.