Un copil este bătaia de joc al colegilor de școală, până când cineva intervine și îi schimbă viața

Un copil este bătaia de joc al colegilor de școală, până când cineva intervine și îi schimbă viața

Tim Tebow, un jucător american de fotbal, nu numai că are o mare pasiune pentru sportul său, dar și pentru filantropie. S-a născut în Filipine, unde părinții săi americani au lucrat peste 30 de ani. Într-o ocazie și-a însoțit părinții ca misionar călătorind pe o insulă îndepărtată pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. Acolo a întâlnit un copil pe nume Sherwin, care s-a născut cu o deformație rară în picioare.

Tim a fost șocat să-și dea seama de viața dificilă pe care o duce copilul.

Fostul jucător a decis să înființeze Fundația Tim Tebow, o organizație dedicată să ajute persoanele care au nevoie de servicii medicale și nu își pot permite.

Născut fără ochi, mama îl abandonează. Micuțul Sasha caută o familie

Tim a aflat despre problema micuțului Aldrin printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare care i-a adus aminte de Sherwin și atunci a decis că trebuie să faă ceva pentru a-l ajuta. Genunchii micului Aldrin erau îndoiți  în direcția opusă, deoarece s-a născut cu o luxație congenitală  la genunchi. Copilul suferea în mod constant de durere și acest lucru i-a compromis serios viața.

Bărbatul știa că trebuie să facă ceva pentru copil iar personalul spitalului a început rapid să lucreze la un plan pentru a-l ajuta

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.