Un copil din Peru isi face temele la lumina de pe strada: un milionar ii plateste rebansarea electricitatii in casa

Un copil din Peru isi face temele la lumina de pe strada: un milionar ii plateste rebansarea electricitatii in casa

Un videoclip  devenit viral îți poate schimba viața. Victor Angulo în vârstă de 11 ani,își făcea temele la lumina de pe stradă iar maginile publicate pe rețelele de socializare  au fost distribuite în toată lumea și văzute de milioane de oameni. Băiatul nu avea curent în casă așa că, pentru a-și face temele se punea pe trotuar la lumina lampionului de pe stradă în orașul  Moche din nordul Peru.

Datorită videoclipului, viața tânărului student a avut o schimbare radicală:

Imaginile i-au permis lui Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, un filantrop din Bahrain, să afle despre povestea băiatului. Filantropul este un tânăr de 31 de ani  bogat, așa că și-a putut permite nu numai să rebranșeze curentul în locuința băiatului, dar și să finanțeze reconstrucția casei umile a familiei lui Victor, scrie ziarul  Tubarco.

O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

Yaqoob, care a spus că a avut o viață asemănătoare al copilului de 11 ani, a ajutat-o și pe  mama lui Victor să-și găsească un loc de muncă: în acest fel ea îi poate oferi fiului ei o viață mai bună.

Filantropul arab a mai promis apoi să finanțeze reparațiile școlii unde învață băiatul: ”Vă mulțumim pentru ajutorul pe care ni l-ați oferit, vă mulțumim foarte mult pentru că ne-ați ajutat să ne reconstruim școala ca să ne putem  permite să ne continuăm studiile”, a declarat Victor pentru publicația Diario Correo.

“Mă întreb : cum este posibil ca o persoană din cealaltă parte a lumii să afle de această poveste?”, a spus Rosa, mama tânărului cu lacrimi în ochi …

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.