Un copil din China s-a născut cu puteri care nu pot fi explicate de știință

Un copil din China s-a născut cu puteri care nu pot fi explicate de știință.   Mulți oameni descoperă că au abilități unice pe care știința nu le poate explica, sugerând că este posibil să să aibe o putere neexploatată care depășește imaginația noastră.

Deoarece majoritatea oamenilor încă trebuie să realizeze acest potențial, există un anumit mister în jurul acestui fenomen, motiv pentru care mulți percep oamenii cu abilități speciale ca „ supraumane ”.

Unul dintre cei mai recenți ”supermani ” din lume este Nong Yousui , un băiat din Dahua , China . Ca și alți copii, Nong Yousui s-a născut cu ochii albaștri; cu toate acestea, ochii lui Nong au o anumită luminozitate care îl diferențiază de alți copii cu ochi albaștri. Crescând s-a descoperit că această culoare a ochilor nu era singurul său atribut special, întrucât susține că are o viziune perfectă în întuneric. Desigur, tatăl său l-a dus pe Nong la spital pentru răspunsuri.

După cum a explicat tatăl său, „ Medicii mi-au spus că în timp ce va crește și ochii lui nu vor mai străluci și vor deveni la fel de negri ca majoritatea oamenilor din China, dar nu a fost așa”.

Citește și Un adevărat iad: casa groazei în care un copil de 6 ani a fost bătut și torturat până la moarte / VIDEO

Deși Nong se poate vedea clar în întuneric, el are dificultăți cu lumina soarelui provocându-i disconfort. Învățătorul său afirmă că atunci când lumina este reflectată direct pe ochii lui Nong în întuneric, acestea reflectă  un ton de verde neon.

Când povestea lui Nong a fost făcută publică, un jurnalist chinez sceptic a decis să-l supună pe băiat să facă un test. Jurnalistul a creat o serie de chestionare pentru ca copilul să fie completat într-un mediu controlat într-o cameră fără pic de lumină. După finalizarea testelor, rezultatele sale au arătat clar că copilul poate vedea pe întuneric, să citească și să scrie perfect.

World Records Academy l-a premiat pe  Nong Yousui ca fiind prima și unica persoană din lume care poate citi pe întuneric.

Unii spun că Nong Younsoi este un copil al Stelelor , adică acei copii care, conform unei teorii, care se reîncarnează pe planeta noastră pentru a ne ajuta să evoluăm.

Sursa Hackthematrix

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.