Un copil de un an a murit de foame după ce a fost hrănit cu mâncare vegană: părinți arestați

Un copil de 18 luni a murit de foame după ce a fost hrănit luni de zile  cu fructe și legume crude și nu cu alimentele pe care trebuie să le consume . 

Astfel, pentru a urma ideea absurdă de a impune o dietă vegană fiului lor, copilul născut din relația amoroasă dintre Ryan O’Leary, în vârstă de 30 de ani, și Sheila O’Leary , de 35 de ani , a murit . Cei doi au fost arestați săptămâna trecută în Cape Coral, Florida . Moartea copilului datează din septembrie trecut , după luni dietă vegană ceea ce l-a determinat să cântărească foarte puțin și într-un sfârșit să moară.

Pedofil și fost colaborator pentru Save The Children, acuzat că a filmat violuri a zeci de copii și a vândut imaginile online

Pe 27 septembrie 2019 femeia a cerut intervenția unei ambulanțe spunând că fiel ei de 18 luni este ”rece” Se pare că bebelușul nu mai respira . Paramedicii ajunși la fața locului și-au dat seama că micuțul nu era mort în urma unei boli, la mijloc era ceva mult mai tragic. La o primă analizare a corpului și-au dat seama că băiețelul era foarte  subnutrit . De atunci au început anchetele împotriva celor doi părinți. În casă mai erau alți doi minori cu grutatea mult sub normă pentru vârsta lor iar unul dintre doi copii avea dinții în descompunere.

Autopsia efectuată pe corpul copilului a dezvăluit că a murit din cauza complicațiilor legate de malnutriție . Copilul era deshidratat , cu mâinile și picioarele umflate și micro-steatoza hepatică . Cei doi părinți fanatici au fost arestați și se așteaptă începerea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.