Un copil de un an a fost lasat in masina sub soare la o temperatura de 50 de grade

Un copil de un an a fost lasat in masina sub soare la o temperatura de 50 de grade

S-a întâmplat ieri în Saffron Walden, un mic oraș din Essex, Anglia. Potrivit publicației The Sun  unii trecători au fost alertați de strigătele copilului  care se afla în interiorul mașinii, cu ferestrele complet închise. Oamenii care au venit la salvarea copilului au alertat apoi autoritățile și intervenția pompierilor, care au spart geamul mașinii a-l salva. La scurt timp după aceea, a venit și mama copilului, însoțită de fiul ei cel mare.

 

Copilul a fost imediat salvat și dus la spital pentru teste, iar din fereicire el este bine. Unii martori au spus: “Trăind acele scene a fost înfricoșător, ne temeam pentru viața acelui copil pentru că afară era fosrte cald.  Ceea ce ne-a șocat a fost indiferența mamei atunci când s-a întors la mașină,   poate că nu să vrea spună că acel copil era fiul ei ».

 

 

Potrivit poliàiei Essex, mama copilului nu a fost arestată, dar ar putea fi investigată ca un cazul în care s’at +ntocmi un dosar.  Un lucru este sigur: dacă nimeni nu ar fi observat acel copil, acum am vorbi despre o tragedie. Cu o temperatură exterioară de 25 ° C, ca în cazul specific de ieri la Saffron Walden, în decurs de o oră, temperatura din interiorul mașinii ar fi putut crește  până la 47 ° C. În condiții similare, persoanele sensibile  cum ar fi copiii, pot prezenta primele simptome de hipertermie în doar câteva minute, iar moartea  în doar două ore.

 

Te-ar putea interesa și Un cuplu de profesori au abuzat de o eleva minora ani de zile: ”Am vrut doar sa o ajutam”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.