Un copil de sase luni a ramas trei zile langa corpurile parintilor morti din cauza unei supradoza de droguri

Un copil de sase luni a ramas trei zile langa corpurile parintilor morti din cauza unei supradoza de droguri

Un cuplu de tineri părinți cu probleme de droguri au murit iar fetița lor lor a rămas lângă cadavrele lor timp de trei zile. Fetița a fost găsită într-o cameră de hotel. Din fericire micuța a fost salvată la timp, dacă nu, ea ar murit practic de foame. Jessica Bramer, de 26 de ani, din Grand Rapids și Christian Reed, de 28 de ani, au murit amândoi în urmă cu trei zile, probabil din cauza unei supradoze.

 

Copila a fost găsit lângă corpul părinților și drogurilor. Alarma a fost dată de unii din clienții hotelului  care au auzit copilul plângând insistent, fără a auzi vreodată vocea unui adult. Deși proprietarii motelului, potrivit presei  locale, au spus că nu au avut nici o suspiciune în ce privește cei doi așa că poliția au intrat direct în cameră fără să mai aștepte nicio clipă în plus și au salvat copilul.

 

Îîn ciuda deshidratării și a foamei, micuța a sost salvată și dusă de urgență la spital și acum este în siguranță și își va reveni în curând. Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a descoperi înțelege ce s-a întâmplat cu cei doi părinți.  Se pare că cuplul intra și ieșea di închisoare, așa că, înainte de tragedie bunicii au cerut custodia fetiței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.